Beoordelingen

8,3
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,0
Comfort
7,9
Locatie accommodatie
8,0
Faciliteiten
8,0
Personeel
9,1
Waar voor uw geld
7,9

Beoordelingen

    Mariska
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    23 april 2018

    Het was een heerlijke week.

    De bedden zijn niet heel breed en de douche hangt niet hoog. Dus niet voor al te grote mensen. Voor ons was het prima. De WiFi doed het buiten op de patio prima maar binnen heb je nauwelijks bereik en moet je op de trap of tegen de deur zitten. Wij hadden mooi weer dus zaten heerlijk buiten. Het appartement ligt op de aanvliegroute dus je hebt tussen ongeveer 05:15 en 23:30 last van vliegtuigen. Als je het raam sluit is de overlast een stuk minder. Wij hadden kamer 2 en geen raam om naar buiten te kijken. Maar door het mooie weer hebben we heerlijk buiten gezeten.
    Een mooi ruim appartement. De keuken heeft een dolce gusto koffieapparaat maar helaas geen waterkoker. Maar je kunt vrij snel water voor thee warm maken in een steel pannetje. Het is handig om een keukenhandoek of theedoek mee te nemen zodat je beneden even je handen kunt drogen. Het appartement wordt dagelijks keurig schoongemaakt incl. de afwas.
    Jan
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    1 december 2017

    Een prima bereikbare rustige locatie

    Niets
    De kamer, het huisje en de locatie was verrassend, authentiek. Het ontvangst hartelijk en de hygiene prima
    Marion Drenth
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    22 november 2017
    Reisbeschrijving bij booking klopt Niet. Met metro vanaf vliegveld naar Rato. Dan uitgangspunt largo rato. Eerste rechtsaf dan eerste links. Doorlopen tot voorbij de kerk.
    Prima locatie, goed bereikbaar met metro vanaf vliegveld. Heel schoon en comfortabel, dicht bij centrum en rustig.
    Hans
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    20 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Hanneke ( Nederland)
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    31 oktober 2017

    Het appartement voelde als een ‘thuis’

    Het enige wat voor lange mensen zou kunnen tegenvallen is de wat krappe doucheruimte. Voor mij en mijn dochter was het echter geen probleem.
    Het appartement was top, veel ruimte, inrichting compleet en heel gezellig. De bedden waren uitstekend. De appartementen komen uit op een gezellige patio waar het heerlijk toeven is na een dag Lissabon verkennen. Op de laatste dag mochten we tot eind van de middag gebruik maken van het appartement, dat was super fijn natuurlijk,
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    28 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl

    Beoordelingsscore

    5,8
    18 oktober 2017

    Matig door de zaken die ik u zojuist meededeelde

    Geen WiFi in kamer buiten gebouw
    Een kamer was Ok maar wanneer je boekt moet je wel weten dat je in een gammele hoog slaper komt te slapen ivm leeftijd
    pt

    Beoordelingsscore

    6,2
    20 mei 2018

    fine, perfectly okay, but really not great

    poorly designed shower; impossible to not flood the bathroom; shower-head fixed in very high position, mold in corners and on ceiling strange lighting decisions generally I initially didn't get the email with the entry codes and no one answered the phone when I called toilet has glass door and windows into the rest of the apartment, permitting clear and complete view of anyone sitting on the toilet, to anyone in the kitchen and elsewhere
    had everything required for a self-catered single-person stay, at an attractive price... at least compared to other options in season
    Gundars
    lv

    Beoordelingsscore

    9,6
    19 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Darren
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    7 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Paola Mejia
    ae

    Beoordelingsscore

    8,8
    31 maart 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Adriana Chiricescu
    ro

    Beoordelingsscore

    10
    30 januari 2018

    Imperium is a 5 star place, from any point of view, I would choose it again anytime. Thank you!

    I didn't like that we have no coffee in the room, just a coffee machine.This was the only thing that was missing.
    The location, the room and the host are the best parts of Imperium.The help from Martha was priceless, so don't hesitate to ask her anything. The location is great and is very reachable. There are the tram, the bus, the metro stations 5 minutes away, and you can also walk cause Lisbon is beautiful and the city centre with it's unbelievable touristical atractions is quite close (about half hour by foot). The room was tiny and amazing, the bed was very comfortable, and the cleaning lady was coming every single day. The shower is quite small, good for girls, but I'm not sure about the guys.. But I'm gonna return for sure at Imperium, any time I'll be in Lisbon.
    Raquel
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    7 januari 2018
    The rooms were clean and modern. Very cosy as well. Great location. The receptionist, Marta, is so friendly and helpful. She made our experience even better! I would definitely stay here again and I would definitely recommend these apartments to anyone looking for one in central Lisbon. It felt like our own Flat, spacious, clean, fully equipped with kitchen facilities. It was all round brilliant value for money!
    jefferson
    ie

    Beoordelingsscore

    10
    16 december 2017
    Excelente localizacao, excelente studio. super recomendo.
    Maria Seastres
    no

    Beoordelingsscore

    8,8
    13 november 2017

    Comfortable stay

    Being right by the gate was very noisy, especially early in the morning. Location is okay, but could be better if it was closer to the metro or downtown. Cleaning could be inconsistent. (Most of the time it was very good, one time it wasn't). Response via email could also be faster.
    Cute design. Receptionist was helpful and professional. Place had all that I needed.
    Arzu
    tr

    Beoordelingsscore

    10
    12 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Omar
    sa

    Beoordelingsscore

    7,1
    8 november 2017
    Room was small and you have to use ladder to go up to the SMALL bed
    The host was nice and cooperative. The room are clean
    Daria G
    ru

    Beoordelingsscore

    5,8
    26 oktober 2017

    Just for 1 day stay

    The hotel looked nice at the photos, we say some nice garden on the pictures. However we sadly discovered on the day of our arrival, that the room we got was at the different building! We got even more surprised do see there was NO aircon, and it was really tough to sleep at night without it. It was so weird because when we stayed in much colder region of Portugal, even there we had airconditioning... Kitchen had coffee machine - however no capsules..not even 1. Also surprisingly - no boiler.
    Nice host, she was really friendly! Helped us to organize the taxi for early morning to the airport. Great location as well. + it was nice to recieve a welcome Port wine at our check-in.
    Arjan
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    19 oktober 2017

    Short stay in Lissabon, nice city

    Na
    Nice athmosphere
    Silviu
    ro

    Beoordelingsscore

    8,3
    14 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
Beoordelingen worden geladen